Agenda

Carregant Esdeveniments

Veus contra el Masclisme. Teatre: Escales d’Orbayu Teatre

Data

23.11.18 a les 21.00

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.
Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

Et convidem a venir a veure aquesta obra de teatre sobre les relacions patern-filials i d’una relació d’amistat d’anys. Aquesta obra ens explica la història de dues dones; dues amigues que podríem ser tu i jo. Una, repartia cartes abans de començar a escriure-les. L’altra, quan la iaia li explicava la caputxeta vermella, desconeixia que el llop vivia a casa seva. Com si es tractés d’una cançó de bressol i a través de la seva relació epistolar, a “Escales” ens preguntem per les paternitats absents i també per aquelles que se’ns fan presents però a les que no hi tenim accés.

Escales és una obra de Lídia Casanovas, Aida Rivas i Carles Vidal.
Actrius: Lídia Casanovas i Aida Rivas
Dramatúrgia i direcció: Carles Vidal
Vestuari i Escenografia: Clara Álvarez i Laura Luna
Il·luminació: Marcos Marín
Fotografia i disseny: Manuel Pérez
Producció: Orbayu Teatre
Durada: 70 minuts

Espectacle en català i castellà

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal