Agenda

Carregant Esdeveniments

Veus contra el Masclisme: Visita guiada a l’exposició “Pequeño pero matón”

Data

5 març - 20 març

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.
Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

L’exposició “Pequeño pero matón”, de la il·lustradora Nazareth Dos Santos, posa al punt de mira els micromasclismes i la violència de gènere. A través d’il·lustració, rètols i mural, l’artista mostra la necessitat d’un feminisme intergeneracional per aconseguir la igualtat entre dones i homes. 

En aquesta ocasió et proposem una visita guiada a l’exposició on l’artista ens explicarà com sorgeix la idea de fer l’exposició a través d’una ruta guiada.

Tot seguit pots inscriure’t a la visita guiada que millor et vagi:

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal