VI Fira d’Economia Solidària de Catalunya | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

VI Fira d’Economia Solidària de Catalunya

Data

21.10.17 - 22.10.17

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc.
és un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català.

La sisena edició de la FESC tindrà lloc a l’octubre de 2017 al complex fabril Fabra i Coats, al carrer Sant Adrià, 20 de Sant Andreu de Palomar, a Barcelona. Aquest espai d’ús públic per a l’experimentació cultural i artística compta amb més de 12.000 m2 de superfície, i disposa de tots els equipaments necessaris per dur a terme l’esdeveniment.

Podeu consultar els horaris de les activitats i xerrades fent clic aquí.

 

Ja pots consultar l’infoXES, la publicació especial de la VI Fira d’Economia Solidària de Catalunya, fent clic aquí! Hi trobaràs una explicació dels eixos de la FESC, la llista definitiva d’expositors, un llistat de les activitats i xerrades del cap de setmana, entrevistes, articles… i moltes coses més!

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal