Agenda

Carregant Esdeveniments

Vine a la festa basco-valenciana de l’EH Sona!

Data

10.11.18 a les 19.00

Arribem a les 21 edicions de l’EH Sona i ho fem amb concerts, tallers i activitats per als més petits. I enguany, també, ho fem amb un concertàs basco-català d’aquells que ningú no es voldrà perdre.

El festival més important d’aquestes característiques que es fa més enllà de les fronteres del País Basc torna a sonar. Organitzat pel Centre Cultural Euskal Etxea, superem la barrera dels 20 amb la voluntat de  fixar, de cara al futur, més complicitats entre la música basca i la catalana.

A les 19h hi haurà tallers de dansa basca i valenciana (entrada lliure) i a les 21h començarà la festa amb la música rap de Aneguria i Lilit i Dionís. Les entrades tenen un preu de 6€ i ja es poden comprar fent clic aquí.

Aneguria és una cantant de rap. Ha participat als grups Eskina Femenina, Lapiko KLika i La DolCe Rima. L’any 2015 la cantant va participar al disc “Aire es vida” de la cantant de rap La Basul, amb el tema Trakamatraka, cantat en euskera i l’any 2017 va editar i llançar el seu primer disc “Horchata de Chufa”.

Lilit i Dionís tornen tornen amb un nou treball sota el braç:El temps dels pobles (Mésdemil,2016) després de 5 anys de silenci discogràfic. Cinc anys durant els quals han estat creant i buscant noves sonoritats arrelades a la nostra terra, al Mediterrani i més enllà. En aquest nou disc és ben palès el caràcter propi del grup on predomina la mescla de músiques i influències.

Per a més informació pots consultar la pàgina web d’Euskaletxea.

Organitza: Euskaletxea

Preu

6€

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal