Xerrada: Fem un mos ecofeminista! | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

Xerrada: Fem un mos ecofeminista!

Data

05.03.20 a les 18.00

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.
Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

Què és l’ecofeminisme i com pot transformar la nostra manera de viure i relacionar-nos? Espai de conversa sobre diversos aspectes de la crisi ecològica global a través de la mirada ecofeminista de tres dones que viuen i treballen amb aquesta perspectiva en la ciència, l’agroecologia i l’urbanisme.

A càrrec de l’Amaranta Herrero de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Col·lectiu Climacció, l’Ana Correro d’ Arran de Terra i la Blanca Valdivia del Col·lectiu Punt 6.

és necessària la inscripció prèvia a través de santandreuambiental@bcn.cat

Organitza: Aula Ambiental de Sant Andreu

Preu

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal