Agenda

Carregant Esdeveniments

Xerrada sobre videojocs

Data

03.06.23 a les 17.00

Atenció, gamers, pares i mares preocupades! Vols descobrir els secrets darrere del poder addictiu dels videojocs? Aprendre com els F2P (Free to Play) t’enganxen i et mantenen pegat a la pantalla? Llavors no et pots perdre la nostra presentació, on revelarem els ardits ocults dels jocs que et mantenen pegat com un Power-*Up!

Descobreix com els videojocs utilitzen la motivació intrínseca i extrínseca per a atrapar-te en la seva xarxa. Et mostrarem com els desenvolupadors usen enginyosos mecanismes per a seduir als teus sentits i mantenir la teva atenció durant hores. Fins i tot aprendràs com controlar als teus amics i familiars amb aquestes tècniques! (Muahaha!)

Però no tot és riures i joystick, també abordarem els símptomes d’una possible addicció als videojocs i com reconèixer-los. I el més important, et donarem les eines per a mantenir un equilibri saludable entre el món virtual i el món real.

Així que, si vols descobrir els trucs darrere dels videojocs addictius i tenir una estona divertida, no faltis a la nostra presentació! T’esperem per a aprendre i gaudir junts! A càrrec de Fanjac.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació