Agenda

Carregant Esdeveniments

15a calçotada ecològica i popular de Sant Andreu de Palomar

Data

10 abril a les 13.00

[Esdeveniment anul·lat. Aquí te n’expliquem els motius]

La Calçotada Ecològica i Popular de Sant Andreu de Palomar arriba a la quinzena edició. El darrer dia per comprar el tiquet és el 31 de març. No et quedis sense!

Ja són quinze anys organitzant plegades entre totes les andreuenques calçotades. Un dia on els calçots són l’excusa per passar-ho bé, per trobar-nos, per fer comunitat. Per riure i ballar al ritme de la música, per recordar quin número és “l’un que fa por” i “todo el mundo al suelo” i, per què no, cridar que hi ha hagut “tongo”.

Enguany la calçotada no serà com la coneixem i com desitjàvem poder-la organitzar, però no volíem deixar passar l’ocasió de celebrar la quinzena edició. Des de l’assemblea de la Federació d’entitats de Sant Andreu hem decidit no perdre l’esperit calçotaire i és per això que el proper dissabte 10 d’abril organitzarem la calçotada per emportar. Cap pandèmia deixarà Sant Andreu sense calçotada! Aquest any a causa de la COVID-19 ens veiem obligades a adaptar el funcionament de la calçotada. Per aquesta raó, aquest any cuinarem els calçots perquè te’ls emportis i els gaudeixis amb el teu grup bombolla.

A més, organitzarem el quinto en línia. Ben aviat te’n donarem tots els detalls. Podràs comprar els cartronets el mateix dia que vinguis a recollir els calçots. El tiquet té un preu de 8€ i inclou 12 calçots i salsa de romesco. Et donarem cita prèvia per venir-los a recollir als Jardinets de Can Fabra, estigues atenta al correu electrònic i/o WhatsApp (si en tens). Per qualsevol dubte i/o pregunta pots contactar-nos a ateneuharmonia@gmail.com En el cas que les mesures de seguretat no ens permetessin coure els calçots, et tornarem l’import del tiquet.

Ah! I si tens diaris a casa que hagis de llançar o no sàpigues què fer-ne, no pateixis. Ens els pots portar a l’Ateneu L’Harmonia, que ens aniran genial per mantenir els calçots ben calents! El nostre horari d’atenció és de dilluns a dissabte de 10 a 14h i de 16 a 21.00h.

Preu

8€

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal