Agenda

Carregant Esdeveniments

8è aniversari!

Data

30.09.22 - 01.10.22

TENIM UN SOMNI, UN SOMNI COL·LECTIU FET REALITAT!

Sembla mentida, però ja han passat 8 anys des que vam obrir les portes de l’Ateneu, unes portes que van costar anys de feina, de lluita i, sobretot, d’il·lusió.

Celebrem aquest 8è aniversari per no oblidar-ho, per tenir sempre present el treball comunitari i  la força d’un poble en lluita, per la satisfacció d’haver iniciat un somni col·lectiu que ens ha fet arribar on som, per donar-li continuïtat, per un futur de teixit associatiu, coresponsable i transformador, al poble de Sant Andreu.

Així doncs, divendres 30 de setembre i dissabte 1 d’octubre us esperem a totes. A totes les que vareu omplir Sant Andreu de reivindicacions fins a aconseguir que aquest somni col·lectiu fos realitat. A totes les que camineu amb nosaltres des que l’Ateneu es va posar en marxa. A totes les que encara no coneixem.

PROGRAMA:

Divendres 30 de setembre

 • 18.30 h. Trobada d’entitats allotjades a l’Ateneu. Un espai de coneixença i de tribu, per compartir aprenentatges i parlar sobre el relleu participatiu als col·lectius. *Activitat interna destinada a les entitats, grups i col·lectius de l’Ateneu.
 • 20.00 h. Concert. Obrim bucs amb les Jams lliures de la Barcelona Nord. Aquesta edició de l’obrim bucs la protagonitzarà la primera edició d’un nou cicle en col·laboració amb l’Associació Capibola Blues.El col·lectiu neix a Barcelona al 2003 amb la intenció d’apropar aquest estil musical a un ampli espectre de públic amb una total vocació de compromís social basada en una concepció oberta de l’accés a la cultura per tot tipus de col·lectius socials. Al llarg de la seva història d’activitats la seva implicació amb el teixit associatiu de la ciutat l’ha permès portar a terme un projecte de forta voluntat aglutinadora, que uneix en el seu sí, l’afany divulgatiu, el formatiu, el lúdic i el solidari.Dintre d’aquest projecte l’Associació Capibola Blues inclou la celebració del Festival de Blues de Barcelona, les Nits de Capibola Blues, el Pic-nic de Blues i l’Escola Taller de Blues de Barcelona. Aquest últim projecte va estar residint a l’Ateneu L’Harmonia i fruit d’aquesta convivència, neix el projecte col·laboratiu “Jams lliures de la Bcn Nord”, que presentarem en el marc del 8è Aniversari de l’Ateneu. Es tracta d’un seguit de jams lliures que aniran rotant per diferents projectes i equipaments de la Barcelona Nord, fent la primera parada a Sant Andreu. Veniu a celebrar el 8è Aniversari de l’Ateneu a ritme de blues, a ritme de jam, a ritme d’Harmonia!

Dissabte 1 d’octubre

 • 18.00 h | 18.30 h | 19.00 h. Tastet de circ per infants. L’escoleta de circ de L’Harmonia oferirà un taller de circ per infants on gaudir i aprendre les diferents tècniques d’aquest ofici, com ara el diàbolo, les pilotes o els equilibris sobre objectes. A càrrec de Rafa Espada i Ceska.
 • 18.00 h | Roomscape amb Fronteres invisibles. El roomescape de Fronteres Invisibles és una activitat lúdica on, després d’exposar la dinàmica i presentar els objectius i conceptes que ens hi acompanyaran, cada participant esdevindrà un personatge que haurà d’anar avançant i esbrinant els passos a seguir davant diferents reptes. Finalment, proposarem un espai de debat per compartir opinions, sentiments i coneixements sorgits durant l’estona de joc. En aquest últim espai, també sentirem l’experiència vital de persones que han patit directament els racismes que tractem al joc.
  Fronteres Invisibles és un projecte educatiu que treballa les migracions i tot el que se’n desprèn. A través del joc, es mostra la realitat de les persones immigrades a l’Estat Espanyol. Esperem que gaudiu del joc i ens conscienciem sobre les fronteres invisibles a les que s’enfronten persones que tenen tot el dret del món a viure!
  Activitat dirigida a persones majors de 14 anys.
 • 20.00 h | Quinto Harmònic. I què seria un aniversari sense el joc del Quinto? impensable! Per això el nostre ja lloro honorífic de L’Harmonia Xavi dinamitzarà el Quinto. Estigueu atentes, no us salteu cap número!
 • 21.00 h | Sopar popular a la fresca a càrrec de La Tempesta coop. Et proposem omplir la panxa amb el sopar popular a la fresca. Perquè tenim ganes de trobar-nos i celebrar-nos, de passar una bona estona plegades. El menú tindrà opció omnívora o vegana i consistirà en un entrant (empanada), un plat principal (Arròs amb curri de verdures i pollastre o cigrons, segons l’opció escollida), postres (pastís d’aniversari) i pa, aigua i vi. El tiquet tindrà un cost de 7€. Ja podeu comprar-lo al taulell d’informació de l’Ateneu!
 • 22.30 h | PDs Les Menús. I ens encanta dir que “abajo el trabajo i arriba el bailoteo“, per això les nostres PDs preferides i de la casa ens oferiran una sessió on els riures i els dancings estaran assegurats!

#SomHarmonia

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació