Agenda

Carregant Esdeveniments

Aprendre a estimar, estimant

Data

6 març a les 19.00

Si hi ha alguna cosa que no canvia, és que tot canvia. L’amor és el motor d’aquests canvis. Però quan una idea particular d’amor es torna una cosa inamovible, que fins i tot obstrueix la nostre adequació a la realitat en comptes de facilitar-la, observem que allò que creiem que és amor, no és amor en absolut.

En el discórrer de la vida, en el sentit “perquè sí”, en la pertinença “a canvi de res”, i en l’amor “senzillament per a ser qui sóc”, es troba la connexió amb la pròpia legitimitat, que ha estat molt malmesa en casos de traumes en el desenvolupament afectiu, que es troben en l’origen de la codependència o dependència emocional, addiccions, trastorns compulsius, etc.

Us oferim participar en aquesta activitat oberta d’una hora de durada, per a aprendre a desaprendre patrons heretats que ens fan respondre amb una vella mentalitat a preguntes noves sobre l’amor.

L’associació GAEDE som un grup de persones amb l’objectiu d’establir relacions sanes i amoroses. Us oferim les les claus que ens han portat a sanar els nostres vincles, tant amb la vida, amb les altres, com amb nosaltres mateixes.

Si us plau, si desitges participar en la nostra activitat oberta, escriu-nos prèviament a gaede@gaede.cat per a tenir-te en compte.

Per més informació pots visitar la pàgina web de GAEDE.

Organitza: GAEDE

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal