Agenda

Carregant Esdeveniments

Veus contra el masclisme. Taller d’autodefensa feminista

Data

6 març a les 19.30

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.
Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

El Grup d’Autodefensa Feminista Assata, que entrena a l’Ateneu L’Harmonia, i el col·lectiu andreuenc Feministes del Districte 9 uneixen forces i ens proposen un taller d’autodefensa feminista adreçat a dones, bolleras i trans (no mixt).

[PLACES EXHAURIDES. Estem creant una llista d’espera per si alguna companya finalment no pot venir. Si vols apuntar-te a la llista pots escriure’ns un correu electrònic a comunicacio@ateneuharmonia.cat ] Pots inscriure’t fent clic aquí.

Organitza: Grup d’Autodefensa Feminista Assata i Feministes del Districte 9

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal