BAM Cultura Viva | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

BAM Cultura Viva

Data

24.09.20 - 27.09.20

El festival BAM Cultura Viva s’adapta al nou context en la quarta edició, que es durà a terme els dies 24, 26 i 27 de setembre al Recinte de Fabra i Coats. S’hi podrà gaudir de més de vint propostes artístiques de proximitat, en un espai amable i relaxat, per a tots els públics i tots els gustos. Aquest any se’n replantegen els espais i es presenta amb aforament més reduït.

El BAM Cultura Viva és una programació que, des de fa quatre anys, i a diferència d’altres propostes, es concreta conjuntament des d’un entorn extens de gent i agrupacions, que es va ampliant i reforçant amb el temps, format pels col·lectius Alterevents, l’Ateneu L’Harmonia, Cultura en Vivo, El Triangle Contracultural, Indigestió, Le Good Good, Llobregat Block Party, Pedra, Quesoni, Quepo i altres persones a títol individual.

Com cada any, la programació d’aquesta edició s’ha construït a partir d’una convocatòria oberta, que aquest any va coincidir amb el principi del confinament, i on es van rebre gairebé cinc-centes propostes connectades amb la música. Una comissió, formada per membres del Plenari del BAM Cultura Viva, ha fet una escolta activa de totes les propostes i s’ha reunit telemàticament per debatre i donar forma al cartell definitiu de l’edició d’enguany. A la comissió s’hi han sumat persones de perfils i experiències diverses, per guanyar en riquesa de punts de vista i experiències.

L’Espai BAM Cultura Viva vol generar un context participatiu de festa major en què la diversitat sigui una de les protagonistes principals. L’edició d’enguany inclou projectes musicals que van des del pop, fins a la música urban i la world music, tot plegat amanit amb apunts de jazz i experimental. Enguany es destaca la proximitat de les bandes i les propostes musicals que, en molts casos, impulsen teixits associatius i comunitaris de Barcelona, que mereixen l’altaveu històric d’unes festes de la Mercè especials.

Per consultar els horaris i la programació pots fer clic aquí.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal