Agenda

Carregant Esdeveniments

Cicle Perifèriques. Com seran les ciutats del futur? – Activitat ajornada

Data

14 maig a les 11.00

[Activitat ajornada] Conjuntament amb FANJAC, imaginarem les ciutats del futur arran del debat sorgit de la pel·lícula Citizen Jane: Battle for the City. Aquest film captura la batalla, de fa mig sigle, entre l’activista Jane Jacobs i l’urbanista Robert Moses: una lluita pel futur de Nova York. 

L’any 1960, el llibre de Jane Jacobs ‘The Death and Life of Great American Cities’ va ser tota una troballa per a l’arquitectura per la seva recerca de les conseqüències que tindria la reconfiguració de les ciutats per part d’urbanistes i arquitectes moderns. Jacobs va ser també una activista involucrada en molts dels moviments de mitjans de segle que van sorgir a la ciutat de Nova York per a detenir els plans draconians de Robert Moses, un poderós constructor amb gran influència política. 

Amb la col·laboració i participació de FANJAC (associació sense ànim de lucre de  famílies de nen@s i adolescents amb altes capacitats) i el col·lectiu Punt 6, cooperativa d’arquitectess, sociòlogues i urbanistes, imaginarem les ciutats del futur. 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal