Agenda

Carregant Esdeveniments

Concert amb Soulid i Subversiva 77

Data

14.05.22 a les 21.30

Soulid

El projecte Soulid neix de la reunió de músics experimentats que ja havien militat a altres bandes. Tot neix a principis dels 90 quan Quique i Ross militen en la banda “The Del Hoyo”, grup emblemàtic amb diversos vinils i anys de trajectòria. A partir d’allà segueixen formant bandes i incorporant gent nova al seu projecte al llarg dels anys. El 2004 el projecte es converteix en Soulid, on s’incorpora des del principi Raúl Marquez a la guitarra i més recentment Mario al baix, tancant files i creant la formació actual: Quique Barbosa, veu; Raúl Marquez, guitarra; Mario Barbosa, baix i Juliàn Ross, bateria. 

La intenció de Soulid és tenir directes emocionants i molt enèrgics on remouen les vísceres del públic. El directe és el seu espai natural. La formació ens ofereix un viatge musical que va des del més salvatge al més subtil, interpretant temes propis i també alguna adaptació de covers preferides del tot transformades. La seva música acaricia el soul, el funk i l’energia del punk o el rock més irreverent i salvatge sense deixar de banda l’elegància i l’actitud.

Subvervsiva 77

Subversiva 77 tornen a la càrrega amb més empenta que mai. Després d’uns temps d’aturada a causa de la situació sanitària, el grup ha estat preparant un repertori que reflecteixi les ganes de festa i energia desfermada. Subversiva 77 amb components provinents de diferents experiències musicals, ofereixen potència punk rock, melodies power pop i síncopes skatalítiques per encomenar una autèntica disbauxa col·lectiva.

La recepta està formada per clàssics de la banda com «The Satellites», «Shefights» o «Ona subversiva», als què han afegit «CNT & FAI» i «Ets esquerp» del seu últim 7’, «Activant», publicat al 2021. També inclouen el tema «Song for Joe Strummer», hit del seu CD-single «Pels morts estimats». Tot aquest ventall propi l’amaneixen amb versions escollides dels seus grups preferits: «The place I love» de The Jam, «Questions & answers» de Sham 69, «Gangsters» de The Specials, «You say you don’t love me» de Buzzcocks», etc. El grup està format per la formació: Sonri, a la bateria; Iago, al baix; Kiko, a la guitarra; Ferris, a la guitarra i Rulo a la veu i al saxo tenor. 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació