Agenda

Carregant Esdeveniments

Exposició: Juntes i visibles

Data

16.05.22 - 04.06.22

Deu testimonis, deu dones, deu històries que, malauradament, no són casos aïllats.

‘Juntes i Visibles’ ens submergeix en vivències de precarietat, assetjament, desigualtat… que les dones patim a l’entorn laboral pel fet de ser dones.

Una mostra creada per la cooperativa Barabara Educació, amb el compromís de contribuir en la lluita contra la precarietat laboral de les dones, una problemàtica estructural que s’aguditza crisi rere crisi. És, des d’aquest compromís, que neix Juntes i Visibles, una exposició que compta amb els testimonis de dones que han compartit la seva història amb totes i a les que la fotògrafa Daniela Medina ha afegit la seva mirada artística per a traslladar-ho a la fotografia.

Un projecte impulsat per Barabara Educació amb el suport econòmic de Barcelona Activa, a través de la convocatòria Impulsem el que fas 2020, que té l’objectiu de contribuir al canvi social i productiu de la precarietat laboral que pateixen les dones a partir del desenvolupament de processos d’apoderament individuals, grupals i col·lectius.

La mostra es pot visitar també de manera virtual, on trobaràs més testimonis diferents als que apareixen en sala i també podràs escoltar els àudios dels testimonis i participar!

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació