Agenda

Carregant Esdeveniments

Concert teatralitzat amb “La rateta ja no escombra l’escaleta”

Data

07.12.17 a les 22.00

La Cia.”La Rateta” ens presentarà el seu disc i show “Carinyo, t’he d’explicar una cosa”, sota el segell Dona Cançó. Dansa, performance, show, moments íntims i moments revolucionaris… cada concert és una aventura única.
El fil conductor de l’espectacle és la família, un petit viatge per les contradiccions, les vergonyes, delícies i tabús que apareixen en l’organització que els adults fem per tal d’acompanyar i fer créixer les nostres petites i indefenses cries humanes. L’espectacle està en constant evolució, creix com una cria més. S’alimenta del públic, de l’actualitat i de la creativitat dels seus pares: la família ratolina.

Música en femení amb olor de llenya que rasca en la quotidianitat familiarment grotesca, passant per l’era del post – it, intentant integrar-se en la societat i dient coses que fa vergonya dir.

L’espectacle va dirigit a un públic adult amb ganes de viatjar emocionalment.

Només podem assegurar que La Rateta que no escombrava l’escaleta no us deixarà indiferents!

Acte de Festa Major!

Per més informació pots consultar la seva pàgina web, la seva pàgina de facebook, el seu perfil de twitter, el canal de spotify i el bandcamp.

Aquest és un espectacle de taquilla inversa, on és l’espectador qui decideix una vegada ha vist l’espectacle i decideix pagar el preu que considera oportú. és un exercici on l’espectador pot valorar també els costos que se’n deriven de la producció i exhibició d’un espectacle, així com la remuneració digna dels artistes.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal