Agenda

Carregant Esdeveniments

Veus contra el Masclisme amb la participació de Montserrat Escopinya (màgia), Diana Dibau (monòleg) i Sound Six (música)

Data

10.11.17 a les 22.00

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.
Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

Montserrat Escopinya, la peixatera del barri jubilada però més activa que mai, ens mostrarà algun dels seus talents màgics tot interactuant amb el públic que s’anirà trobant. Passarem una estona divertida i entretinguda totes plegades.

Diana Dibau, la monologuista andreuenca ens presenta en exclusiva Menstrual. Parlar en veu de dona és sagnar i sagnar i és el que fa el peculiar personatge de Menstrual. Un monòleg teatral sobre com de vegades es fan tantes excepcions a la regla que s’acaba confirmant a ella mateixa.

Sound Six: Sis vides, sis veus que s’uneixen per formar un so. Tot encaixa des del primer moment que les Sound Six van cantar plegades; la màgia que aquell dia va sorgir s’ha convertit en el nexe d’unió del grup. Caràcter, força, diversitat, emoció i molta música.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal