Agenda

Carregant Esdeveniments

Veus contra el Masclisme: pintada de mural feminista amb les grafiteres Lily Brik i Cristina Dejuan

Data

11.11.17 a les 10.00

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.
Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

Us convidem a participar en una agradable jornada on podrem veure com les artistes lleidatanes pinten un mural amb missatge feminista de cara al Dia internacional contra la violència masclista (25 de novembre).

Lily Brik és dissenyadora gràfica i grafitera. Mentre treballava en una botiga d’estampació, es va topar amb el muralisme per casualitat i es va endinsar en el món de l’art urbà. La lleidatana va ser l’autora de la pèl-roja Juliette, un mural entre Alguaire i Almenar que va catapultar-la a festivals de mitja Europa. A més, també és ha omplert de color poblacions de les comarques lleidatanes com Penelles, Agramunt, Juneda o Lleida ciutat. Lily Brik, l’àlter ego de Mireia Serra, s’ha aconseguit fer un espai dins del món del grafisme.

També comptarem amb la il·lustradora Cristina Dejuan.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal