Exposició: Dona, mestra i mare…una vivencia dibuixada per entendre i comunicar-se amb el seu fill aspie | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

Exposició: Dona, mestra i mare…una vivencia dibuixada per entendre i comunicar-se amb el seu fill aspie

Data

09.03.20 - 26.09.20

Dona, mestra i mare, la gironina Marta Carreras Rovirola es troba dibuixant el camí per entendre i expressar el que no va poder compartir amb el seu fill adolescent durant 4 llargs anys de confusió i descobriment de la Síndrome d’Asperger.

Tota vivència, una oportunitat: de tot pot sortir una cosa bonica com aquest Llibre: “Tu no entens res…però jo tampoc!”, Edit. El cep i la nansa, 2020.

La Marta ens aproparà a la seva experiència, al seu dolor, a la seva saviesa femenina i la seva esperança valenta a través d’uns dibuixos que no et deixaran indiferent. També veurem cóm la teràpia canina va ser un suport imprescindible en el procés de retrobament amb el seu fill.

Aquesta exposició està emmarcada en la Jornada Antiestigma del 14 de març on la Marta presentarà el seu llibre “Tu no entens res.. però jo tampoc”. Serà a les 16h.

Hi col·labora SAGI (Síndrome d’Asperger Girona), qui rebrà els beneficis de la venda del llibre.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal