Agenda

Carregant Esdeveniments

Veus contra el masclisme. Musical prescription

Data

7 març a les 19.00

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.
Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

Aquest febrer a Can Prescription han fet festa. Sabíem que patíeu, que secretament frisàveu per a tornar sentir aquell terra enganxifós de cervesa i pols de talc mentre ballàveu músiques celestials que us transportaven a èpoques passades i a futurs encara ignots. Però no hi ha motiu d’alarma: al març tornen, portant-vos l’habitual prescripció mensual que guareix les vostres ànimes desorientades i que us assenyala el camí. Com es pot llegir a les parets del nostre gloriós poble: Prescripcionisme o barbàrie!

19h – Xerrada ·
Road to Freedom: música per l’alliberament. A càrrec d’Isaac Cachón de l’Escola de Blues de Barcelona.

20:30 – Dj’s Time!

PACO DONALD & MR.BUDDY

Dos (auto)exiliats que ens visiten junts. Paco Donald -valencià actualment resident a Edinburg- és un autèntic llauraor del soul, un frenètic dolçainer de l’exòtica i el r&b i un fogós faller dels ritmes llatins i el garatge. Incansable promotor i dj, ha estat al capdavant de moltes iniciatives musicals a la ciutat comtal com el Foot Stompin Club o la promotora non-profit Rudes Move Up (més tard Losers Move Up). Una ànima musical eclèctica i en permanent efervescència que ens durà a una hipnosi musical sense retorn.
Per la seva banda, Mr. Buddy -barceloní establert a Londres, promotor del creixent Rudies Don’t Fear Club i el cervell pensant de la línia gràfica de les festes Skanking La Gorda i Wake up Sidecar – ens obsequiarà amb autèntica selecció d’himnes skinhead reggae, rocksteady i ska per a testar les vostres lumbàlgies post-adolescents.

JULIA DE HORY

Dj novella que promet posar la pista de ball en flames a base d’una estricta i exclusiva selecció Rhythm&Soul de primer ordre. Ho sentiu? és Ray Charles ballant amb Big Maybelle mentre Etta James s’ho mira de ben a prop.

MISS VAN WINE

Miss Van Wine és una autèntica icona de l’underground barceloní i català. Aficionada a la música des de ben jove, comença a interessar-se per sons llatins i d’arrel negra a la seves Illes Canàries de naixement. S’enamora especialment dels ritmes jamaicans i ja a Catalunya, forma part com a cantant del difunt grup de ska, The Propers. Temps més tard participa com a selectora i speaker amb el veterà Nyahbingi Sound. D’un temps ençà funda Musical Sisters, un col·lectiu de reggae de dones que fan girar vinils i contagien la seva passió per la música reggae. En aquesta ocasió ens portarà el bo i millor de la seva maleta. Latin, soul i reggae!

FURNA

La xusma resident. Skinhead musical memories.

Organitza: Musical Prescription

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal