Agenda

Carregant Esdeveniments

Exposició: fils de vida

Data

01.12.22 - 12.12.22

Fils de vida és una instal·lació artística que hem realitzat l’alumnat de 3r d’ESO de l’institut Vapor del Fil. Durant uns mesos hem investigat i reflexionat sobre les migracions resseguint històries de persones del nostre entorn.  A partir de les seves narracions i de la reproducció dels seus objectes personals podreu reconstruir Fils de vida. Històries migrants de més d’una vintena de testimonis que ens han parlat d’arrelament, de comiats, d’aventures, d’esperances, d’emocions.

L’exposició “Fils de vida” forma part del projecte “Migracions” de l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Vapor del Fil. L’exposició mostra un conjunt d’entrevistes que s’han fet a unes persones amb una maleta plena d’històries úniques, amb la voluntat de posar-nos a les sabates dels protagonistes de la seva història i viatjar amb elles en el seu procés migratori. Gràcies a aquests relats hem pogut entendre la complexitat dels fenòmens migratoris des d’una mirada molt propera.

El projecte neix gràcies al treball fet per l’Institut d’estudiar el fenomen de les migracions a nivell global a partir de fer una fotografia sociodemogràfica de la nostra ciutat i del nostre barri. Després de fer una anàlisi més teòrica ens hem endinsat en les experiències de les nostres persones properes.

A càrrec de l’Institut Vapor del Fil

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal