Agenda

Carregant Esdeveniments

Festa de Carnestoltes

Data

21 febrer a les 20.00

“En la vella societat rural, fortament estructurada pel cristianisme, el temps de carnestoltes oferia mascarades rituals d’arrel pagana i un lapse de permissivitat que s’oposava a la repressió dels instints i la severa formalitat litúrgica de la quaresma. Actualment el carnaval s’ha convertit ne una festa popular de caràcter lúdic al voltant del rei Carnestoltes”

A l’Ateneu volem recordar i recrear l’època durant el carnaval, en contra de la repressió, no només dels instints sinó de la repressió social, la repressió heteropatriarcal, la repressió que viuen les persones refugiades en aquesta Europa de la vergonya… i totes les repressions que no ens deixen ser persones lliures.

Nosaltres ja tenim la disfressa pensada; el menjar encara no l’hem preparat però les companyes de la cooperativa La Tempesta tindran pinxos a preus populars, les PD Sandungueiras i Presuntos Complicados ja estan pensant en la millor música per fer moure l’esquelet i la Comissió de Participació està pensant en una decoració ben original!

Enguany la temàtica de la disfressa és totalment lliure. T’animes a obrir l’armari i preparar-ne una de ben original? Si vens amb alguna disfressa relacionada amb una tempesta tindràs una beguda gratuïta! (refresc / suc / aigua / cervesa).

A les 20h obrirem portes! (Bé, ja saps que això d’obrir portes és una manera de parlar), a les 20.30h la música començarà a sonar amb PD Sandunueiras. A les 22.30h i amb els pinxos ja a la panxa serà el torn de Presuntos complicados qui ens farà moure l’esquelet fins que acabi la festa.

Organitza: Comissió de Participació i Comissió de Programació

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal