Agenda

Carregant Esdeveniments

Nit de relats curts

Data

20 febrer a les 19.30

En col·laboració amb la llibreria La Tribu, viurem una nit de relats curts amb Elisenda Solsona, Víctor García Tur, Guillem Sala i Alba Dalmau.

Elisenda Solsona es llança a la narrativa amb Satèl·lits, un recull de vuit contes publicat per l’Editorial Males Herbes. Un llibre de contes al voltant d’una nit sense lluna. Un recull de contes que combinen l’estil poètic i inquietant amb unes trames que enganxen i sorprenen.
 
Víctor García Tur va guanyar el premi ‘Documenta’ amb un recull de contes, Twistanschauung (2009), i amb les novel·les Els ocells (2016) i Els romanents (2018) publicats per Grup 62.
 
Alba Dalmau Viure publica la seva primera novel·la, Vonlenska, l’any 2011 amb Pagès Edicions. També és autora de dos llibres: On només hi havia un far, un recull de contes sobre el silenci acompanyats de fotografies; i Estrena, un llibre de fotografia acompanyat amb texts literaris que relaten una història romàntica basada en el cinema mut.
Guillem Sala es va donar a conèixer amb el text narrativa infantil i juvenil Heu vist passar en Puça amb bicicleta (2004). Dos anys més tard, el 2006, guanyava el Premi Documenta de narrativa amb Imagina un carrer. L’any 2019 ha publicat La fuga de l’home cranc.
Us esperem el proper 20 de febrer!

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal