Festival Acció Cultura Viva | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

Festival Acció Cultura Viva

Data

23 setembre - 25 setembre

Acció Cultura Viva (fins ara conegut com a BAM Cultura Viva) és un festival musical impulsat per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les festes de La Mercè, i que s’organitza de manera col·lectiva, assembleària i oberta.

És un projecte de democràcia cultural, que teixeix complicitats amb projectes de Cultura Cooperativa i es gestiona de manera participativa i oberta. Promou processos artístics no convencionals que ens enforteixin col·lectivament, dignifiquin el treball artístic i posin en valor la cultura de codi obert, la lliure circulació i la remescla.

Acció Cultura Viva és un festival musical. Entenem la música com un fet cultural viu, expansiu, que ocupa els carrers i les places i ens atravessa els cossos i la vida. Volem música. Volem música que dialogui artísticament. Volem música que dialogui comunitàriament. Està pensat per a l’acolliment de projectes musicals emergents, i és obert a propostes que connectin la música amb altres llenguatges artístics.

A partir de diversos escenaris, un espai gastronòmic, zones de descans i joc, i tenint en compte els racons de la Fabra i Coats, Acció Cultura Viva es proposa oferir actuacions, accions itinerants, tallers, propostes musicals per a tots els públics, activitats gastronòmiques, etc.,  totes vinculades amb la música i la festa.

Acció Cultura Viva forma part de Cultura Viva, un programa impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona, amb el suport del Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, i està organitzat pels col·lectius i espais següents: Alterevents, l’Ateneu L’Harmonia, Las Pibas Producen, Cultura en Vivo, El Triangle Contracultural, Fabra i Coats-Fàbrica de Creació, Indigestió, LaFundició, The Good Good, L’Ordit, Llobregat Block Party, Pedra, Quesoni, Quepo, i altres persones a títol individual.

Consulta la programació aquí.