MDA: Viuda, Leonor SS i Irreal | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

MDA: Viuda, Leonor SS i Irreal

Data

18 setembre a les 19.00

Amb el nou inici de curs tornen les entregues del festival MDA amb Viuda, Leonor SS i Irreal.

Leonor SS, és un projecte musical nascut a Mollet del Vallès que apareixia en el documental “Demasiado Guapos Para el Punk”, amb lletres provocadores i irreverents hereves de bandes com a Sinistre Total o Larsen. Provinents d’una banda anterior anomenada VIH, Anna SS (bateria i veu) i Víctor Skiper (veu i guitarra) es van unir a Guixu (baix i veu) per a donar inici a la banda en 2009. Han publicat diversos EPs compartits i recopilatoris.

Irreal és una banda de hardcorepunk/*raw punk de Barcelona amb un parell de maquetes en el seu haver. La seva primera demo data de 2018, amb sis temes cantats en català. L’any passat publicaven “Fi del Món”, de nou cançons en total. El seu treball més recent és “2020”, realitzat al març.

Viuda practiquen un post-punk amb uns certs aire a folklore ibèric —per dir-lo d’alguna forma— que ens recorda a les també eternes Chroma. De moment podem escoltar la seva primera maqueta en Bandcamp en aquest enllaç, acabada de publicar i que conté cinc temes: “Intro”, “Ramera”, “Satànica i de Carabanchel”, “Verí” i “Cobla”.

Pots comprar la teva entrada fent clic aquí.

Preu

5,50€

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal