Agenda

Carregant Esdeveniments

Festival Malas Artes

Data

22.04.22 - 23.04.22

Malas Artes és una celebració de la cultura transformadora, la cultura llibertaria i la música feta des dels marges. Es celebrarà el 22 i 23 d’abril del 2022 a Sant Andreu del Palomar, Barcelona. Així mateix, s’oferirà un nombre de passes gratuïts per a persones sense recursos econòmics. La millor música del moment.

També hi haurà presentacions: Amigo Blas (La Felguera), per Hector Melchor. Papeles Subterráneos (Libros Walden) con Cesar Prieto i Abel Cuevas. No más Punkis muertas (Uter Zine), per Maritxu Alonso. L’accés a les xerrades i presentacions és gratuït. 

A més, hi haurà una mostra afiches de Gráfica Infinita i un debat sobre espais d’oci inclusius i alliberadors amb diverses ponents. 

PROGRAMACIÓ

Divendres 22 d’abril

18:30h – Fira i espai expositiu

19 h – Concert amb Lux

19:45 h – Concert amb Sistema de Entretenimiento

20:30 h – Concert amb Tenso

21:45 h – Concert amb WWW

22:30 h – Concert amb Arrotzak

Dissabte 23 d’abril

11 h – Fira i espai expositiu

11 h – Presentació de Papeles Subterráneos y Todo era Posible, amb les autores. Presenta Carles Sanz de la Fundació d’Estudis Llibertaris Anarcosindicalistes.

12:15 h – Presentació de Amigo Blas amb Héctor Melchor.

16 h – Construyendo espacios de ocio inclusivos y liberadores, amb Laura Macaya Andrés (autora i experta en intervenció de gènere i feminista), Blanca Rodya (Organitzadora de concerts i música a Accidente i Troika), Mostra Resistències (Festival de cinema documental), La Plaga (col·lectiu punk DIY). Presenta i modera Aïda Camprubí.

18 h – Presentació No más punkis muertas amb Maritxu Alonso. Presenta Aïda Camprubí.

19 h – Concert amb Pöls

19:45 h – Concert amb Barrera

20:30 h – Concert amb Mármol

21:45 h – Concert amb Algara

22:30 h – Concert amb Accidente

Ja pots passar a comprar la teva entrada pels concerts al taulell d’informació de l’Ateneu, a El Lokal i a Ultra Local Records per un preu de 7€ el dia o 14€ els dos dies.

Més informació aquí.

Preu

7€

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació