Agenda

Carregant Esdeveniments

Taller de còmics per a la gestió emocional

Data

22.04.22 a les 17.00

A vegades vivim situacions emocionals que se’ns repeteixen molt sovint, amb la particularitat que no canvien amb el temps, i sempre ens acaben fent sentir de la mateixa manera, com si es tractés de cenyir-nos a un guió. Poder plasmar gràficament allò que ens succeeix, ens permet establir un principi de realitat amb el qual distanciar-nos i observar les narratives en les quals podem estar atrapades.

GAEDE és una entitat dedicada a l’atenció terapèutica a persones amb dificultats en les seves relacions, ja sigui amb la parella, amb els altres, amb la vida en general o amb si mateixes. El nostre tema és l’amor, i a partir d’aquí, anem fent.

Per a aquest taller no es requereixen coneixements previs. Tenim material, però s’agraeix si porteu estris de dibuix propis per a major comoditat. Degut als temes que poden anar sorgint, no és una activitat recomanada per a infants.

L’activitat serà conduïda per Sergi Ferré Balagué, terapeuta, escriptor i dibuixant, autor del llibre “La Revolución Afectiva: De la Dependencia Emocional al Agenciamiento Afectivo” (2017) i del còmic de pròxima publicació “¿Quién podría ser?” (2022).

Per a participar és imprescindible la prèvia inscripció a [email protected] ja que les places són limitades. 

A càrrec de GAEDE

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació