Fronteres invisibles al carrer! + Jocs tradicionals d’arreu del món a càrrec de La Cia. de Jocs l’Anònima | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

Fronteres invisibles al carrer! + Jocs tradicionals d’arreu del món a càrrec de La Cia. de Jocs l’Anònima

Data

16 octubre a les 11.00

Activitat basada en el joc de taula Fronteres Invisibles. Tot jugant, es cerca establir un diàleg per entendre la complexitat de les discriminacions. Cada persona esdevé personatge i protagonista del taulell, acompanyada de dinamització sobre els paral·lelismes entre el joc i la realitat. Posarem de relleu la realitat amb la que una persona migrant es troba quan arriba a l’Estat Espanyol. Després d’entendre les traves burocràtiques i la brutalitat social a la qual és sotmesa, creem un espai de debat on dialogar i compartir opinions, sentiments i coneixements sobre allò exposat. En aquest últim espai, també sentirem experiències vitals de qui ha patit directament els racismes dels que tracta el joc. Què podem fer per combatre el racisme? Quin paper juguem tots plegats amb el racisme? És aquest una discriminació residual o forma part d’una estructura organitzada?

També podrem gaudir de Jocs tradicionals d’arreu del món a càrrec de La Cia. de Jocs l’Anònima. A partir de tots els àlbums dels personatges creats per Hergé recorrem tot el món lúdic. Una activitat en la que tothom hi troba el seu espai doncs hi ha jocs per pensar, per demostrar les habilitats, per a infants, per a grans, d’aquí i d’allà.

I per acabar, la Galeta Percussió, Slap Batucada i Gibercussió estaran amb nosaltres per tancar la matinal a ritme de batucada.

Espai facilitat per Fronteres invisibles (en col·laboració amb la Torre de la Sagrera, el Centre Cívic de Sant Andreu, el Servei Intercultural de Sant Andreu i CMCPSA Can Galta -Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu-) en el marc de la Tardor Solidària. 

Punt de trobada: Plaça de Can Galta Cremat.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal