(h)Artmonia. Mostra d’art i artesania | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

(h)Artmonia. Mostra d’art i artesania

Data

16 octubre a les 11.30

La mostra (h)Artmonia sorgeix d’una proposta feta des de la Comissió de Programació de l’Ateneu en motiu de la inauguració de l’exposició “Cara i Creu” d’un artista local, en Guillem Pla. De treballar plegades sorgeix la necessitat d’organitzar una mostra que té voluntat de continuïtat en el temps, on poder organitzar una mostra d’artistes locals, tant de Sant Andreu com de fora. També neix amb la voluntat que esdevingui un espai on les entitats i col·lectius que treballen al voltant de L’Harmonia (Toquem Fusta, Grup de Pintors, tallers de serigrafia, etc) puguin tenir un dia on mostrar la seva feina. 

A més a més de la mostra, podrem gaudir de diversos espais de tallers, espais de joc infantil, espectacles familiars i concerts de tarda per donar un context festiu a la mostra. L’horari de la mostra serà d’11.30h a 20h, que serà el marge on la resta d’activitats tindran cabuda. 

És un acte emmarcat en donar suport a col·lectius artístics de Sant Andreu, així com d’altres de fora del poble, en una aposta de l’Ateneu L’Harmonia i els impulsors de la mostra per donar espai, veu i alè als artistes i artesans que veuen com la seva activitat troba pocs espais on poder mostrar-se en públic. 

Durant el dia comptarem amb les actuacions de “Men in Black”, “Malasanya” i “Kill Fiction”.

Men in Black
Components: Guillem Plana(guitarra) i Roger Usart(veu).
Una reverència, en forma de banda tribut, a l’home de negre que fou i és llegenda de la música country, rock i gospel nord-americana. Men in black ret homenatge a Johnny Cash, repassant el seu repertori més clàssic, amb temes com Folsom prision blues o Jackson, juntament amb les composicions més recents dels famosos Americana Recordings, produïts per Rick Rubin, en els quals un Cash vell i malalt però amb una enorme personalitat, interpreta peces de músics com Nine Inch Nails, Tom Petty, Neil Daiamond o Soundgarden.

Malasanya
Rumbanga pachunga.

Kill Fiction
Per primera vegada a L’Harmonia (:P) arriben els Kill Fiction! La banda més tarantinera de l’est de la ciutat comtal. Nascuts al poble de Sant Andreu de Palomar, Kill Fiction adapten al seu propi estil temes de pel·lícules d’en Quentin Tarantino. Explosió, energia, sensibilitat, ball i molta festa en directe. No us els perdeu!

Inscripció presencial el mateix dia de l’esdeveniment.

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal