Agenda

Carregant Esdeveniments

Xerrada: Si no penses, d’altres ho faran per tu. L’educació social com a professió reflexiva

Data

02.05.19 a les 18.00

Les educadores i educadors socials, tenim tendència a la reflexió? Per què és important reflexionar a l’entorn de la nostra pràctica educativa?

Partint de preguntes com aquestes, durem a terme una conversa oberta a 3 bandes amb Pilar Verdeguer (pedagoga i fundadora de GPS. Educació), Asun Pie (doctora en Pedagogia i professora/investigadora dels estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la UOC. Membre de CareNet i del Foro de Vida Independente y Diversitad Funcional) i Marta Venceslao (doctora en Antropologia i membre del Grup de Recerca en Exclusió i Control Social (GRECS). Professora a la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona) centrada en la idea del professional reflexiu, capaç de pensar sobre el que fa i sobre allò que el conforma, és a dir, l’educadora i l’educador social com a intel·lectual que emprèn cerques de sentit i es qüestiona a si mateix sobre el desig que li motiva a construir-se.

Dinamitzarà la conversa Joan Gener Barbany, educador social i dinamitzador cultural, vinculat al Consell Editorial dels Quaderns d’Educació Social, a la cooperativa Raons Públiques, al Grau d’Educació Social de la UOC i a diversos projectes d’agitació cultural.

A l’acte també es presentarà el número 20 dels Quaderns, publicat el desembre de 2018. 

L’acte és obert i gratuït amb prèvia inscripció. Et pots inscriure fent clic aquí.

Per a més informació pots consultar la pàgina web del CEESC, la seva pàgina de facbeook o el seu perfil de twitter.

Organitza: Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal