Agenda

Carregant Esdeveniments

Mercat d’intercanvi i reparació d’objectes: Para i repara

Data

13 gener a les 10.30

Comencem l’any a l’Ateneu L’Harmonia, amb un mercat d’intercanvi i reparació d’objectes per a totes les edats, i també de joguines perlas més petits de la casa.

Durant tot el matí, podreu portar tots aquells objectes (eines, vaixella, petits electrodomèstics, joguines…) que ja no feu servir i que estiguin en bon estat, per intercanviar-los per d’altres que necessiteu.

Si teniu algun objecte i/o joguina que necessita una reparació, no dubteu en dur-lo per aprendre a reparar-lo amb l’ajuda de persones expertes. Només caldrà que ens informeu de la franja horària en la qual vindreu a reparar i l’aparell o objecte, a través del formulari.

Veniu a gaudir de l’intercanvi!

No s’acceptaran: enciclopèdies ni llibres excessivament vells o en mal estat, eines d’ús industrial o maquinària pesant, làmpades de peu o sostre, bombetes, objectes de decoració, ordinadors de sobretaula, dispositius d’emmagatzematge, electrodomèstics grans ni mobles.

Us recordem que el dia dels mobles a Sant Andreu és el DIMECRES de 20 a 22 h!

S’acceptarà: joguines, materials i eines de merceria, papereria i d’oficina, llibres i contes infantils, instruments musicals, materials i eines de ferreteria i fusteria d’ús domèstic. També, s’accepten materials de llum, estris de cuina, eines i petits electrodomèstics, així com complements d’ordinadors, si funcionen.

 

Coorganitzat amb l’Aula Ambiental de Sant Andreu.

Reparacions a càrrec de l’Associació OpenArts.

Inscripcions per fer reparacions a través d’aquest formulari

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació