Agenda

Carregant Esdeveniments

Musical Prescription VOL. VII

Data

26.11.21 a les 21.00

No ho negarem, la post pandèmia està sent un suplici dels bons. Un nyap amb massa poca música. El nostre cantó punk ens fa donar poca credibilitat a un encara dubtós avenir, o a les promeses de tornada a la “normalitat”. La cosa està fotuda família, però a Can Prescription som tossudes de mena i estem fetes d’una sòlida roca basada en dos elements: la passió per la música i l’amor a la nostra gent. Tant és així que, contra tot derrotisme i amb pleníssima il·lusió, us portem una nova edició de les vostres prescripcions musicals de confiança.

En aquesta ocasió tenim dues convidades que per la seva trajectòria podrien tombar el Palau Sant Jordi a base de R&B i Soul. Aquesta vegada no tombaran edificis monumentals, però amb les seves solidíssimes seleccions és possible que facin tremolar tota la Fabra i Coats.

FONSOUL – Melòman des que te us de raó, el Fon és una llegenda de l’underground i de la cultura mod a casa nostra. Fa més de 20 anys que s’especialitza en sons d’arrel negra i com a dj és estimat i reconegut arreu d’europa, Humil, apassionat i enorme connaisseur, ha portat les seves receptes a clubs de França, Itàlia, Anglaterra, Alemanya, Grècia o Dinamarca. A Barcelona, actualment porta el club Double Cookin’ amb el seu company Tof. La base rítmica de les seves sessions és r&b i 60’s soul però hi trobareu elements funk, garatge, ska i boogaloo. Crema pista de ball, crema!

LÍDIA NOGUEROL – Des de Sils (La Selva) arriba la Lídia Noguerol, aka Pubilla Hilton, Princess Alcatel o Dra. Goldfoot. La Lídia, com el nostre altre convidat d’aquesta ocasió, també es confia a les fèrtils terres del R&B i Soul per bastir les seves sessions. Malgrat tot ens obsequiarà amb sons bastards nascuts en garatges i pensats per incendiar la pista de ball. Diu que li fa molta il·lusió visitar-nos, prengueu nota dansaires!

MIQUELATED – La púrria resident.

*** Atenció! Aquest Musical es farà a l’exterior, a la terrassa del bar de l’Ateneu L’Harmonia. No vingueu massa fresques, que un parell de birres i el ball escalfen però una bona jaqueta també! No volem hipotèrmies. Feu-nos cas, per l’amor de déu nostru sinyó.

*** Per desgràcia no podem oferir-vos cap xerrada en aquesta ocasió. Seguirem treballant per a difondre i contextualitzar la música que estimem i fruïm.

Acte de Festa Major

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal