Agenda

Carregant Esdeveniments

Orelletes amb Mateólika

Data

25 gener a les 12.00

Mateólika és el projecte artístic de David Mateos. Nascut al barri de la Trinitat Nova, Mateólika i la seva guitarra han recorregut escenaris de mig món fent gaudir carrers, ateneus, sales, teatres i festivals de França, Itàlia, Holanda, Alemanya, Dinamarca, Suïssa, Mèxic i tota la península. Mateólika ha publicat quatre discs: ‘La Matanza de la Rumba’ (2012), ‘8 canciones que no le gustan a mi madre’ (2014) i ‘No apto para cabezas huecas’ (2016), ‘La revolución es una bonita palabra’ (2018).

Els espectacles de Mateólika són el resultat d’anys a la carretera, de nits de triomfs i derrotes amagades; de crits salvatges i bèsties, de balls prohibits; de cançons anti patriòtiques. Nits de necessitats de parlar sense embuts de totes i de tot, de fer música sense censura i de seguir tocant fins a l’alliberació de totes les paraules.

Mateólika arriba a L’Harmonia havent realitzat més de 300 shows per mig món… No t’ho perdis per res del món.

Orelletes és un cicle de grans concerts per a gent petita, un cicle de música que vol apropar diferents gèneres musicals a infants. El cicle proposa concerts de grups i artistes que habitualment toquen per a públic adult, però en aquesta ocasió adapten el seu espectacle a les orelles més petites de casa.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal