Agenda

Carregant Esdeveniments

Orelletes: Ual·la!

Data

24.03.18 a les 12.00

Ual·la! és una expressió d’alegria, de sorpresa, a vegades de curiositat… Amb aquesta exclamació us presentem el concert-espectacle: dinàmic, fresc i carregat d’humor.
Format pel binomi artístic d’en Modesto Lai (guitarra, piano i veu) i l’Alba Rubió (veu i percussió), el show de petit format s’esdevé entre temes propis d’estil modern i gags teatrals de caire humorístic que lliguen les peces musicals entre sí. A l’espectacle ens parlen de tot i es mirem el món amb ulls crítics. és per això que moltes de les cançons i situacions teatrals que ocorren giren entorn a grans temes de l’actualitat. Es mullem amb el nostre missatge i somien un món millor. Tres conceptes defineixen aquest projecte: música, humor i transformació social.

Orelletes és un cicle de grans concerts per a gent petita, un cicle de música per a infants que vol apropar diferents gèneres musicals a nenes i nens. El cicle proposa concerts de grups i artistes que habitualment toquen per a públic adult, però en aquesta ocasió adapten el seu espectacle a les orelles més petites de la casa.

Per més informació podeu consultar la seva pàgina web, la seva pàgina de twitter i la seva pàgina de facebook. També els podeu escoltar fent clic aquí.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació