Agenda

Carregant Esdeveniments

Teatre: Segueix el teu cor

Data

24.03.18 a les 19.00

El Grup d’Amics gais et proposa l’obra de teatgre “Segueix el teu cor”, una obra musical fresca, juvenil, nova, profunda. Una obra dramàtica, amb tocs d’humor punyent, que s’endinsa a l’interior dels sentiments adolescents a través de mirades adultes. Una visió innovadora de temes tan actuals com impactants: l’assetjament escolar (bullying), les relacions lèsbiques en l’adolescència, la intolerància familiar, la incomprensió de les amistats… així com l’amor, la superació i les ganes de viure.

A la part nova de Montblanc, al límit entre els terrenys edificats i els que encara pertanyen a la natura, hi viu la Rosa. L’Anna, companya d’institut, viu a la part vella, entre muralles. La Rosa, sensible i somiadora, la petita de quatre filles, viu amb dues de les seves germanes i els pares. L’Anna viu amb el seu germà cec, en Cesc. Ara li fa de pare, germà, tutor i confident.

Arran d’una trobada casual, la Rosa i l’Anna senten alguna cosa que no saben encaixar. La Rosa intenta comprendre tot el que li passa i el que sent fins que un dia acompanya l’Anna a casa seva i, allà, s’obren les portes de la percepció: ella té una visió que mai ha tingut abans i que la transformarà.

Es tracta d’una obra per a tots els públics que fa pensar després de ser vista i viscuda, i que origina debat sobre temes que afecten directament famílies d’arreu del món.

Una obra musical d’Enric Mas, basada en el seu llibre del mateix títol, i portada a l’escena pel Grup Escènic GESPA (Barcelona), amb cançons pròpies interpretades en directe.

Per comprar les entrades pots fer clic aquí.

Per més informació pots consultar la seva pàgina de facebook o el seu perfil d’instagram.

Organitza: Associació GAG

Preu

5€

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació