Agenda

Carregant Esdeveniments

Quatre de fresques 2024: Dal-Yah

Data

4 juliol a les 20.00

Ja tenim aquí el cicle de concerts més fresc i comunitari de L’Harmonia: el Quatre de fresques !

DAL-YAH és un grup format per la Dalia, vocalista d’origen palestí, i l’Andy, guitarrista d’origen argentí. La combinació dels dos té com a resultat la creació de ritmes que veuen del dub i el hip hop vintage amb ritmes foscos i melodies psicodèliques, riffs àrabs, jazz i soul. Toquen versions i cançons originals, en anglès, àrab i castellà.

La Dalia mai ha tingut el privilegi de viure a la seva terra mare. La migració de la seva família va començar a Egipte, després va passar per Qatar, el Regne Unit, on va viure uns deu anys mudant-se cada any d’un lloc a un altre i finalment al Canadà, on per fi es van establir: “La meva mare va plorar quan finalment vam obtenir el passaport canadenc”. Durant tots aquests anys de canvis, l’únic fet constant va ser la música, sobretot amb la influència d’artistes que habiten els marges. Al crèixer a Nortamèrica, la seva principal font d’inspiració va ser la música negra, però també el hip hop.

L’Andy, rocker punky s’uneix a la gira “Free Palestine” per contribuir des de la seva música a crear espais que conectin amb la causa palestina.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació