Veus contra el masclisme. Concert amb la Clika Pika | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

Veus contra el masclisme. Concert amb la Clika Pika

Data

13.03.20 a les 20.00

Mentre llegeixes això, una dona acaba de patir una agressió sexual. I si ho llegeixes d’aquí una estona o demà, igual. I si ho haguessis llegit ahir, també.
Es calcula que cada dues hores un home agredeix sexualment una dona. Bé, no és “un” home… compteu quants poden ser. No és “una” dona, tampoc. Compteu. Comptem-nos.

A L’Harmonia ho volem comptar i contar. Aquestes i totes les altres agressions masclistes, les que no passen cada X hores, ni minuts, ni segons. Perquè no passen, hi són. Enganxades a les paraules, les tanques publicitàries, els gestos. Comptem-les i contem-nos què fer. I cantem-nos, també, com les derrotarem. (Mar Vallecillos)

La Clika Pika és un grup de rap feminista no mixt. A l’octubre del 2015 es comencen a reunir per a fer tallers i auto-formar-se en rap. Cadascuna aportava els coneixements i les experiències que tenia. A final del curs 2015 van decidir constituir-se com a grup de rap, i en l’actualitat a més de participar en concerts, també imparteixen tallers per a diferents col·lectivitats per a compartir l’eina del rap com a mecanisme d’expressió de les idees, els sentiments i la posicions polítiques.

Creuen l’escena hip hop és eminentment masculina i masclista; i que a més, en ella imperen valors molt masculins com la rivalitat, la competència, la falta de companyonia, l’ocupació violenta de l’espai i la paraula, etc. Aposten per un hip hop feminista on la vergonya, la por, el respecte o l’escolta també hi càpiguen. Aposten per un rap amb contingut feminista i anticapitalista. Els escenaris també són seus i han vingut per quedar-se.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal