Agenda

Carregant Esdeveniments

Xerrada: la teoria monetària moderna

Data

05.09.19 a les 19.00

La teoria monetària moderna és una teoria econòmica heterodoxa que explica el rol de la moneda en les relacions econòmiques, com a eina de l’Estat, per mobilitzar els recursos i agents de l’economia. L’anàlisi parteix d’unes coordenades diferents a les de la teoria econòmica clàssica, en tant que les evidencies antropològiques es situen al centre de l’anàlisi, i, en tant que les relacions econòmiques estan contextualitzades en un espai i un temps determinat.

La conseqüència directe d’un anàlisi materialista i heterodox del rol de la moneda en l’economia és que els estats no tenen cap limitació financera per dur a terme els seus projectes. Aquest fet implica necessàriament una reformulació de tots els pressuposats que constitueixen les teories econòmiques ortodoxes.

Xerrada a càrrec de’n Miquel Bassart.

L’objectiu de l’organització es la divulgació de la teoria monetària moderna, no només entre el gremi dels economistes sinó a un públic molt més ampli. L’exposició tindrà aquest caràcter divulgatiu. No és necessari cap coneixement previ.

Per a més informació pots consultar la pàgina web de la Red MMT, la seva pàgina de facebook o el seu perfil de twitter.

Organitza: Red MMT

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal