Agenda

Carregant Esdeveniments

Xerrada: PartiCamps

Data

11.11.17 a les 10.00

Els PartiCamps són trobades obertes a tothom amb la finalitat de poder reflexionar, però també per proposar, exposar, escoltar, compartir i  parlar sobre la participació de les persones joves. Es basa en un aprenentatge entre iguals i es desenvolupa a través del diàleg múltiple i l’intercanvi.

Els i les participants construeixen el programa de les trobades a partir dels temes que són del seu interès, que es poden inspirar en els continguts de la Guia Jove o proposar-ne de nous.

Com funciona el PartiCamp?

A l’inici de la trobada, els i les participants faran les propostes de temes que configuraran el mapa de les sessió, així es crearan diferents espais de treball amb els temes que sorgeixin. Les preguntes o temes han d’estar vinculats a la participació i la gent jove, poden sorgir de la Viqui Guia Jove, però també es poden plantejar temes nous. Cada participant és lliure de moure’s pels diferents espais i no és obligatori que tothom faci una proposta de tema.
Un cop definit el mapa de les sessions es farà un moment de plenari, on es donarà la benvinguda i s’explicarà la metodologia del particamp. Després els participants es dividiran en els seus espais. I en acabar es farà un moment de plenari amb el tancament.

Programa:
10 h a 10.15 h – Acreditacions
10.15 h a 10.40 h – Proposta de temes i preguntes
10.40 h a 11 h – Dinàmica i presentació del mapa de sessions
11 h a 12 h – Primera sessió
12 h a 12.30 h – Esmorzar
12.30 h a 13.30 h – Segona sessió
13.30 h a 14 h – Tancament i comiat

Per aquesta activitat cal prèvia inscripció, teniu temps fins el 9 de novembre.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal