Actualitat

Adolescència i síndrome d’Asperger

L’Ateneu L’Harmonia acull un taller de 8 sessions adreçat a famílies i professionals amb ganes d’aprendre i comprendre la realitat d’alguns adolescents que veuen la vida amb una mirada diferent.

El binomi adolescència – síndrome d’Asperger* esdevé un nou “repte” que tenim moltes famílies i professionals (d’Escoles, Instituts, EAP’s, Ambulatoris, Hospitals, Serv. Socials, Serv. de salut mental, Serv. laborals, Associacions, S. de lleure); aprendrem a millorar la capacitació i les habilitats emocionals en l’acompanyament vital d’aquests/es adolescents envers la vida adulta i autònoma.

LLOC: Taller doble 16/17, 1a. pl. de l’Ateneu l’Harmonia, recinte Fabra i Coats, C/St. Adrià, 20. Metro: L1 Sant Andreu. RENFE: St. Andreu Comtal. BUS: H-4, H-8, 40, 11, 116. Telf. 932566085.

HORARI: Cada DILLUNS de 18 a 20 h. a partir del 17 d’Octubre i fins el 19 de Desembre 2016. Farem “pont” el 31.

INSCRIPCIONS: Per a més informació sobre el programa i continguts de cada sessió, i rebre el full d’inscripció, envieu un correu a [email protected] .

PREU: Taller gratuït; però pots aportar 1€/sessió per despeses de materials. A cadascuna de les sessions convidarem a experts/es que participaran de manera voluntària.

*Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) lleu, amb altes capacitats. Es tracta d’un trastorn del neurodesenvolupament caracteritzat per dificultats en la interacció social, per mostrar interessos especials i per tenir patrons de conducta poc comuns.

Organitzen: Mirada Neta, Fundació Friends i Assotea.

Configuració de cookies


Tanca Més informació