Agenda

Carregant Esdeveniments

Epic Ring

Data

02.02.19 a les 19.00

Arriba la 2a edició de l’Epic Ring, l’Espectacular Poetry Impro Contest. I què és això? Bé, doncs és un concurs de poesia improvisada, en directe i per parelles. Els versos podran ser en català o castellà. Les participants hauran de recitar i improvisar per parelles i contra una altra parella. L’organització proporcionarem un tema sobre el qual versar.

I quin és l’objectiu? Eliminar la parella contrincant. I com ho faràs? A través de les paraules.

Durant el concurs comptarem amb la presentadora Diana Dibau i la música en directe de Lil Russia Feat El Tornado.

I saps el més important? Les inscripcions ja estan obertes! A que esperes per convertir-te en una autèntica lluitadora de paraules?

Bases

La idea del ring poètic és convertir la poesia en una competició, amb competitivitat i sobretot humor. Els participants s’inscriuran en parelles, i competiran com a parella contra altres parelles en cadascuna de les rondes. Les rondes tenen temàtiques diferents i premis diferents. Totes les rondes tindran límit de temps per cada parella. Tots els participants tindran coneixement d’alguna mena de cada ronda i una part de la informació serà desvetllada al moment.

Per presentar-se al concurs et cal:

  • Convèncer una altra persona per presentar-se amb tu
  • Tenir moltes ganes i poca vergonya
  • Inscriure’t a través del formulari que trobaràs aquí
  • Estar atenta al correu electrònic on t’anirem enviant informació especial els dies previs

Procediment:

El ring constarà de tres rondes on totes les participants hauran de concursar, després de realitzar els tres primers assalts que el jurat haurà puntuat al moment i a mà alçada (mitjançant unes pissarres on puntuaran del 0-10) es sumaran els punts de les tres rondes i les 4 parelles amb més punts, passaran l’eliminatòria.

Les tres primeres rondes compten amb temàtiques diferents i depenent del moment, les parelles tindran entre 5 i 15 minuts per preparar-se el poema que recitaran. Un cop passat el temps establert deixaran els llapis i sortiran al ring.

Els poemes recitats han de ser d’un mínim d’un minut i un màxim de tres.

El contingut exacte de les tres primeres rondes el destaparem el mateix dia 2 de febrer. El contingut de les rondes finals es mantindrà en secret fins l’últim moment. Per les rondes finals també comptareu amb un temps per inspirar-vos abans de l’assalt.

No hi haurà limitacions respecte la mètrica. Aquí el vers és lliure, la rima també.

Expressarem amb paraules tot allò que no podem dir en silenci. Intentarem trobar els límits al llenguatge, perquè ningú no els ha escrit, i només posarem límits al llenguatge sexista, racista, homòfob, i, en definitiva, discriminatori.  Perquè com diria àngel Igelmo, “La poesia és una obra mestra de la llibertat”.

Acte inclòs dins la Xarxa Poètica de Sant Andreu.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal