Agenda

Carregant Esdeveniments

Teatre: 12 homes sense pietat, de Reginald Rose

Data

03.02.17 a les 21.30

La companyia Teatre pels Descosits, resident a l’Ateneu, presenta aquesta obra escrita per Reginald Rose.

Un jurat ha de decidir vers la culpabilitat o innocència d’un jove. En cas de considerar-lo culpable, l’acusat serà sentenciat amb la pena de mort. Però els 12 membres d’aquest jurat masculí semblen estar disposats a treure’s de sobre el cas ben aviat, votar culpable i permetre l’execució del noi. La seva despreocupació els durà a intentar convertir la votació en un mer tràmit, De sobte, la introducció d’algun “dubte raonable” en la interpretació dels fets permet perllongar la situació, obrir el debat i remoure consciències. Rose ens presenta -a través d’uns personatges molt ben definits- la dificultat que tenim d’allunyar-nos dels prejudicis i ser independents. Un molt bon anàlisi de la condició humana i les misèries que ens envolten. Una mostra que les majories no sempre posseeixen la veritat.

Aforament limitat. Cal reservar entrada enviant un correu electrònic a informacio@ateneuharmonia.cat o trucant al 93.256.60.85.

Dirigida per Toni Navarro i interpretada per Tony López, Jordi Casany, Valan àlvarez, Alfons Marente, Román Zabal, Manel Millanes, Toni Navarro, Joan Gisbert, Albert Pedemonte, Albert Fernàndez, Paulo Miranda, òscar Estany i Daniel Guisado.

Organitza: Teatre Pels Descosits

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal