Actualitat

8M vaga general feminista

El proper 8 de març l’Ateneu L’Harmonia romandrà tancat en motiu de la vaga general feminista. D’aquesta manera, donem suport i ens afegim a les diverses convocatòries arreu del territori. Us compartim el text redactat en motiu de la vaga general feminista per part de l’assemblea 8M:

 

Les feministes tornem a sortir als carrers a visibilitzar les reivindicacions i les lluites que fem durant tot l’any.

Aquest any des de la diversitat del moviment feminista, hem convocat vaga de cures, estudiantil, de consum i laboral contra el sistema cishetero-patriarcal, racista i capitalista.

Les dones, lesbianes i trans som el punt de mira de la privatització, la precarització, les retallades i les violències masclistes, LGTBIfòbiques i racistes.

Aquest 8M volem deixar clar que les feministes exigim la derogació de la llei d’estrangeria i el tancament dels Centres d’Internaments d’Estrangers. Exigim que el govern es comprometi a regularitzar la situació de les persones migrades per les que han lluitat les companyes de la Campanya Regularización Ya. 

Aquest 8M volem denunciar l’augment dels feminicidis i el terrorisme sexual.

Aquest 8M les feministes volem denunciar l’agudització de la precarietat laboral, l’augment del cost de la vida i l’augment de la pobresa; pobresa que està absolutament feminitzada.

Volem denunciar el qüestionament del dret al propi cos i als drets sexuals i reproductius; així com també denunciem tota la violència que han hagut d’aguantar totes les companyes trans els últims temps.

Denunciem que el treball domèstic, reproductiu i de cures estigui segueixi sent invisibilitzat i no valorat, i segueix recaient sobre les nostres esquenes;

Denunciem aquest sistema que ens vol callades, amb por, domesticades i anul·lades davant la vulneració de drets.

Aquest 8M2023: VAGA FEMINISTA contra el sistema cishetero patriarcal, racista i classista.

Buidem les cases, els mercats, els llocs de feina, els centres educatius i omplim els carrers de lluita feminista!

Les dones movem el món, ara l’aturarem.

 

Configuració de cookies


Tanca Més informació