Actualitat

Quatre de fresques

L’Ateneu L’Harmonia tornarà a omplir de música en directe el recinte de l’antiga fàbrica tèxtil Fabra i Coats durant quatre vesprades d’estiu, amb les actuacions de El Sobrino del Diablo, dimecres 4 de juliol a les 20h, Meïa, dijous 5 de juliol a les 20h,  Nakany Kanté, dimecres 11 de juliol a les 20h, i Wednesday Lips, dijous 12 de juliol a les 20h. Quatre de Fresques és un cicle que té per objectiu donar a conèixer propostes musicals de petit format.

Els quatre concerts començaran a les 20h, seran gratuïts i comptaran amb servei de bar.

En aquesta 3ª edició de Quatre de fresques hem apostat per quatre propostes musicals d’autor amb la finalitat d’apropar al públic propostes de petit format. La programació d’enguany està formada per propostes musicals on hi té cabuda tot tipus de públic; una vetllada íntima i emotiva per passar en família les nits de juliol, pensada tant per petits com grans.

Sí bé darrerament s’ha qüestionat la (no) presència de dones en grans festivals, sobretot de gènere musical i popularment coneguts per tots i totes, des de L’Harmonia creiem que s’ha de donar visibilitat a tot tipus de propostes. és per això que en aquesta edició hem apostat per una programació on les protagonistes en són les dones, amb l’actuació de Meïa, Nakany Kanté i Wednesday Lips.

Un dels altres valors en els què creiem és el de la proximitat i territori i, per aquest motiu, a part de la seva indubtable qualitat musical, hem programat El Sobrino del Diablo, músic resident a l’Ateneu L’Harmonia. La seva actuació serà l’encarregada d’inaugurar el cicle el dimecres 4 de juliol.

A banda, a L’Harmonia creiem en una societat rica culturalment i formada per diverses realitats i per això volem donar veu a Nakany Kanté, guineana resident a Barcelona, especialista en música mandinga i africana. El concert de Nakani serà dimecres 11 de juliol a les 20h.

Configuració de cookies


Tanca Més informació