Actualitat

Neix la Ràdio Harmonia!

La Ràdio l’Harmonia neix de la voluntat d’un grup de joves vinculats a Self Education i d’un altre vinculat a la comissió jove de l’Ateneu Harmonia, que uneixen forces per crear el projecte de ràdio online de l’Ateneu.

L’objectiu principal del projecte és conscienciar als i les joves (i no tant joves) del poble de Sant Andreu i del territori dels valors com l’autogestió, l’autonomia dels joves, la participació, la cooperació, l’assemblearisme, l’associacionisme, l’horitzontalitat, la implicació, la sostenibilitat, la proximitat, la inclusió, la igualtat, i el rebuig d’actituds sexistes i fomentades en l’ordi vers l’altre, com el racisme, la LGTBIfobia i el feixisme. I aquest gran objectiu es vol aconseguir a través diversos projectes en forma de programes o podcast.

Actualment, la ràdio engega amb dos programes: Pangea i La Flamenca del WhatsApp.

El primer vol ser un espai on els i les joves parlin i posin sobre la taula en forma de debat i entrevistes diverses situacions i temes quotidians que siguin d’interès pel jovent, tot barrejat amb el tractament d’emocions que tots i totes sentim al llarg de la vida.

Per altre banda, La Flamenca del WhatsApp es llençarà a la piscina amb un format més humorístic que busca fer partícip al públic d’una forma molt especial, removent l’esperit crític de la gent d’una manera més teatralitzada, a l’hora que vol fer conèixer als oients els projectes personals i col·lectius del jovent del territori.

Estigueu atentes ja que en breus sortirem a la llum!

 

Configuració de cookies


Tanca Més informació