Actualitat

Carnet d’associada: L’Harmonia t’escau!

L’Harmonia t’escau, per això et convidem a associar-te al projecte, amb la teva aportació seguirem enfortint plegades l’autogestió de l’Ateneu.

 

L’Ateneu L’Harmonia és un equipament  social i cultural de proximitat, de gestió comunitària, que ocupa un dels edificis rehabilitats del recinte fabril de Fabra i Coats. Però L’Harmonia també és comunitat, cultura, autoorganització i autogestió, i per tal de seguir construint aquest camí entre totes et convidem a associar-te a l’Ateneu.

Han passat gairebé deu anys des del dia que, gràcies a l’organització col·lectiva de veïnes i veïns, entitats i col·lectius, vam entrar per primera vegada a l’Ateneu. Una fita treballada durant anys amb la implicació i perseverança de totes.

Passat aquest temps, volem que el projecte segueixi consolidant-se amb la mateixa força i compromís, per dotar-lo d’un major grau d’autofinançament a través de les aportacions de les associades a L’Harmonia.

Fer-se associada a L’Harmonia

Actualment, l’Ateneu rep una subvenció anual amb la qual es sufraguen una part de les despeses i l’altra es cobreix amb recursos propis (lloguer d’espais, cursos i tallers i esdeveniments extraordinaris…).

Però amb això no en tenim prou per arribar a una plena gestió dels recursos i poder continuar oferint un espai de qualitat al poble de Sant Andreu. Així que ja fa uns anys que ens estem plantejant noves vies per augmentar la nostra capacitat d’autofinançament.

Fer-se associada a L’Harmonia significa convertir-se en part del sosteniment econòmic del projecte i contribuir a augmentar-ne l’autogestió. Pots escollir una de les cinc opcions de quota anual:

Quota mínima (6€)
Quota reduïda (12€)
Quota base (24€)
Quota solidària (36€)
Quota oberta (mínim 6€)

Durant el primer any d’associada podràs inscriure’t de forma gratuïta a un taller monogràfic, programat per la Comissió de Cursos i Tallers, amb el codi que rebràs per correu electrònic.

A més, a partir del dia 15 del mes següent de fer-te associada, podràs recollir al taulell de l’entrada de l’Ateneu el teu carnet d’associada.

Si defenses els projectes que neixen de la seva gent i la seva terra, que vetllen per les memòries i les lluites, que fomenten el pensament crític i la resistència, que no s’arronsen a l’hora de vetllar per una cultura popular, comunitària, sostenible i digna, que estan arrelats al poble de Sant Andreu, que dediquen els seus recursos econòmics i humans a enfortir la participació comunitària… L’Harmonia t’escau!

 

Participar a L’Harmonia

Ep! Però saps que l’Ateneu el fem dia a dia entre totes, amb la complicitat, cooperació i suport de les persones que formen part de les comissions, que participen als espais de decisió, que aporten idees, temps i motivació, que venen a gaudir de l’espai i les activitats, de les entitats que contribueixen a enriquir la xarxa del projecte…

Per això, també et convidem a ser protagonista de la gestió comunitària a través dels espais de participació.

Configuració de cookies


Tanca Més informació