Actualitat

Connecta’t en Harmonia!

En l’era del teletreball i les trobades online, omplim de vida l’Ateneu L’Harmonia, un espai obert a l’estudi i a la connectivitat!

Necessites un espai on seguir les teves classes online, concentrar-te, fer treballs o connectar-te a Internet? Estàs cansada de que les classes online i la vida estudiantil et portin a estar hores tancada a l’habitació? Necessites sortir de casa i canviar d’aires? No tens llum natural o necessites un ordinador per estudiar? Des de l’Ateneu L’Harmonia et facilitem espais i aparells electrònics per a que puguis venir aquí a connectar-te.

Pots venir amb el teu ordinador, telèfon o tablet i seguir les classes des d’un espai de l’Ateneu adaptat al que necessitis. En cas que no tinguis cap aparell tecnològic que puguis dur, no et preocupis: des de l’Ateneu et podem facilitar un ordinador equipat amb càmera web, micròfon i altaveus.

T’interessa la proposta? Pots trucar-nos al 93 256 60 85, escriure’ns un correu electrònic a [email protected] (indicant la franja horària en la que tens interès i si necessites l’ordinador de l’Ateneu) o simplement venir de dilluns a dissabte de 10 a 14 i de 16 a 21h. Estarem encantades de veure’t i atendre el que necessitis.

 

Configuració de cookies


Tanca Més informació