Actualitat

Per què fem cursos i tallers?

Arribada la primavera, des de la Comissió de Cursos i Tallers i l’assemblea Gestora de l’Ateneu L’Harmonia, seguim apostant per ser un agent facilitador d’eines perquè ens seguim formant des de les nostres respectives situacions i vulnerabilitats.

Una vegada més, carregades d’il·lusió presentem les activitats formatives i d’aprenentatge comunitari que hem preparat per a aquesta estació.

Hem treballat en una proposta formativa orientada a cuidar-nos des d’una perspectiva comunitària i la promoure la creació d’espais col·lectius on dotar-nos d’eines de transformació de la realitat que ens envolta. Busquem fer de la primavera una oportunitat per cultivar llavors de reflexió, pensament crític, benestar i transformació social, així com per reconnectar-nos i vincular-nos amb l’entorn, les altres i nosaltres; a través d’una mirada atenta, creativa i compromesa, des d’un posicionament en favor d’unes vides sostenibles socialment, econòmicament i ambientalment.

Des de L’Harmonia vetllem perquè les accions formatives que oferim siguin inclusives, accessibles, participatives i tinguin un retorn social que fomenti els vincles associatius de Sant Andreu. Per això, la programació de cursos i tallers té en compte l’atenció a les necessitats de grups i col·lectius diversos, amb clara consciència d’ampliar i cuidar la participació de les persones. Apostem perquè la programació dels cursos i tallers de l’Ateneu sigui fruit de les inquietuds quotidianes, plurals i diverses del teixit de Sant Andreu.

L’Ateneu no és un espai de professionalització, sinó un projecte comunitari que aposta per formacions que cultiven llavors de reflexió, pensament crític, benestar i transformació social. Us convidem a ser part activa en aquest projecte col·lectiu, tant en l’assistència als cursos i tallers, com als espais i òrgans de participació i de presa de decisions de l’Ateneu. Teniu les portes obertes de L’Harmonia i de la Comissió de Cursos i Tallers, amb la vostra participació enriquim el projecte i la comunitat.

Esperem que els gaudiu!

Configuració de cookies


Tanca Més informació