Actualitat

Per què fem cursos i tallers?

L’època de setembre acostuma a coincidir amb l’inici del curs escolar, la reincorporació als llocs de feina, el replegament després de l’explosió de la calor i l’alegria de l’estiu. és un bon moment per plantejar-nos nous processos personals i col·lectius. 

Des de la comissió de cursos i tallers i l’assemblea Gestora de l’Ateneu L’Harmonia fem una nova proposta per a seguir creant espais col·lectius i seguir aprenent de manera comunitària, amb l’objectiu d’alimentar d’esperança la transformació de la realitat que ens envolta, i de vida les sales d’aquest equipament.

Volem que les propostes que fem siguin fruit del nostre dia a dia i de les inquietuds de les persones i col·lectius que fem ús de l’Ateneu. és per això que ens allunyem de la idea del consum de la cultura i l’oci. Treballem per a que les accions formatives que oferim siguin inclusives i participatives i que tinguin un retorn que fomenti el vincle. Entenem que l’Ateneu no és un espai de professionalització, i que els cursos i tallers, a més de ser el màxim d’accessibles, han de cultivar llavors que amb el temps generin fruits en altres espais contexts.

Per aquests propers mesos hem fet propostes que facin de la tardor una oportunitat per connectar-nos amb la natura, amb els aliments de temporada i de proximitat; per connectar-nos amb nosaltres mateixes, amb les altres i amb l’entorn, a través de teixir vincles positius; per expressar les nostres mirades i aprendre’n de la d’altres a través de l’art i la creativitat; per unes vides més sostenibles social, econòmica i ambientalment. També per atendre les necessitats i inquietuds de grups i col·lectius diversos i per continuar donant resposta a les propostes de la comunitat harmònica a través de la comissió de cursos i tallers, oberta a qui en vulgui formar part. Informa-te’n!

Esperem que els gaudeixis i, alhora, et convidem a ser part activa d’aquest projecte col·lectiu, tant en l’assistència als cursos i tallers, com als espais i òrgans de participació de l’Ateneu!