Actualitat

Des de L’Harmonia reclamem David i Ivan absolució

El dissabte 16 de setembre de 2017 es va celebrar un acte unitari de campanya pel referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre, a la Sagrera, organitzat per diversos partits i organitzacions. A la nit, i durant el concert que hi havia previst, diverses dotacions de la Guàrdia Urbana van irrompre a la plaça on s’estava desenvolupant l’acte amb la finalitat d’aturar el concert, emparant-se en la instrucció de la Fiscalia d’impedir els actes relacionats amb el referèndum d’autodeterminació del poble català.

Va ser durant aquesta intervenció quan van detenir el company andreuenc David i van detenir diverses persones, sent la primera detenció per fets relacionats amb l’1 d’octubre.

Aquests fets seran jutjats el proper març, evidenciant, un cop més, tota la repressió de l’Estat contra els esdeveniments relacionats amb l’organtizació del Referèndum.

Aquest cop, els afectats són dos militants andreuencs que estaven organitzant un acte unitari de caràcter polític i festiu; tot i que aquest no entrava dins la prohibició dictada pel TSJC.

La Fiscalia demana pel David dos anys de presó i prohibició pel sufragi passiu per un delicte d’atemptat a l’autoritat. Per l’Ivan demanen un any de presó i la prohibició pel sufragi passiu per un delicte de resistència. A més, ambdós hauran d’afrontar una multa de 60 dies a raó de 12€ diaris per delictes lleus de lesions i indemnitzar per responsabilitat civil els agents amb més de 5.000€.

Des de l’ateneu L’Harmonia volem transmetre tot el nostre suport als andreuencs Ivan i David i exigim la seva absolució.

El proper 2 de març t’esperem al recinte de Fabra i Coats on es celebrarà un acte antirepressiu a partir de les 18h.

#DavidIIvanAbsolució.

Configuració de cookies


Tanca Més informació