Actualitat

Festa Major a L’Harmonia

Com bé sabeu, la Festa Major de Sant Andreu de Palomar és una festa d’hivern. A L’Harmonia hem preparat una programació cultural que ens farà entrar en calor tot i que el mercuri del termòmetre hagi començat a davallar.

El tret de sortida el donarà l’il·lustrador i graffiter Roc Blackblock que, per primera vegada, mostrarà el seu art en una sala d’exposicions. ‘Stencils’ és un recull de les seves creacions i una manera de reivindicar l’art de carrer en un espai tancat. L’exposició serà inaugurada dijous 26 de novembre i comptarà amb una il·lustració en directe del propi Roc i la música dels Rigodonians.

La música tindrà un paper destacat a la Festa Major de l’Harmonia. Divendres 27 sortirem al carrer i posarem la Fabra i Coats a ballar amb el reggae de Natxo Tarrès & The Wireless i el soul i el rythm & blues del solsonenc Eduard Gener. Dissabte 28 serà el torn del punk amb un triple cartell format pels barcelonins Arrest, els gironins Milenrama i els madrilenys Accidente. També hi haurà lloc pel jazz amb una doble proposta: la jam session del Taller de Músics (dijous 3 de desembre, 20h) i el vermut musicat per Mula, quintet liderat per l’andreuenc Pep Mula, bateria habitual de Sanjosex (dissabte 5 de desembre, 12h).

Pel que fa a les arts escèniques, divendres 4 de desembre dedicarem un espai a recordar la figura i l’obra d’Ovidi Montllor. David Caño, Borja Penalba i David Fernàndez es troben, comparteixen i celebren humilment Ovidi a través de poemes, músiques i reflexions. Dir, cantar i pensar, tres claus de la condició humana, ingredients principals de l’espectacle ‘Ovidi 3’. Dilluns 7 de desembre tancarem la programació amb l’espectacle ‘Ricky profesor de tenis’. Humor, teatre i circ de la mà de la companyia ‘La Mano Jueves’.

> Dijous 26 de novembre, 21:30h – ‘Stencils’ de Roc Blackblock + The Rigodonians
> Divendres 27 de novembre, 22h – Natxo Tarrés & The Wireless + Eduard Gener
> Dissabte 28 de novembre, 22h – Arrest + Milenrama + Accidente
> Dijous 3 de desembre, 20h – Jam Session amb Taller de Músics
> Divendres 4 de desembre, 20h – Ovidi 3
> Dissabte 5 de desembre, 12h – Vermut Musicat: Mula
> Dilluns 7 de desembre, 22h – Ricky profesor de tenis

Evidentment, la Festa Major no comença ni acaba a l’Harmonia. Són centenars les propostes que ofereixen les entitats i els col·lectius del nostre poble. Podeu consultar-les a la web de la Comissió de Festes.

Visca Sant Andreu i visca la Festa Major!

 

Configuració de cookies


Tanca Més informació